< Terug naar de voorpagina <

Viëtoren reünie dit najaar

-Dit bericht is alleen zichtbaar voor Viëtoren-
Hi all!

Er staat, met een groot vraagteken, een reünie in mijn agenda voor het weekend van de 26e september. Silvan en ik willen dat weekend mogelijk meedoen met het NK skyrunning in Zwitserland. Wij vroegen ons dan ook af of er nog zoiets als een plan voor een reünie bestaat dat weekend, en of wij dus een keuze moeten maken of dat dat sowieso geen issue is Smile

Weet iemand hier meer over?

Groetjes uit het zonnige Zeist,
Dominick

Dominick Viëtor (24-6-2020)
dominick.jpg
Hey Dominick,

Heb het Jaron/Arnoud even gevraagd, in de agenda stond inderdaad er een voor dit jaar. Zij denken dat het misschien niet gedaan is omdat ze geen rekening van de boeking hebben. Rob zou dit boeken, dus hij zal de enige zijn die het 100% zeker moet weten.

Dus je kan of even kijken of Rob reageert, of hem even bellen ervoor. (Kan me namelijk voorstellen dat als het nog niet geboekt is we dit ook niet gaan doen gezien de huidige situatie).

Groet,
Balder

Balder Viëtor (24-6-2020)
balder.jpg
Grote kans dat er geen reünie op 26 september dit jaar is. We hebben nog geen reservering en een paar maanden terug leek het Rob en mij niet verstandig te boeken gezien corona. Ik zou maar lekker naar die NK gaan.
Tenzij er protesten komen... Dat zijn we langzamerhand gewend in Nederland.

Arnoud Viëtor (24-6-2020)
arnoud.jpg
Leuk die foto's van een aantal jaren terug.

Leo Gijsbert Viëtor (24-6-2020)
leo.jpg
Snap ik! Dan gaan we ons inschrijven voor het NK denk ik en volgende foto's Smile Volgend jaar beter!

Dominick Viëtor (25-6-2020)
dominick.jpg
Ja volgend jaar beter, 2021 dan moet het weer kunnen plaatsvinden. Handig als iedereen weer het laatste weekend van september wil vrijhouden, dat is 25 en 26 september 2021.

En gaaf zeg dat jullie mee gaan doen aan het NK skyrunning in Crans Montana. Ziet er vet heftig uit, 55 km en 4200 hoogtemeters. Heel veel succes alvast!

Rob Viëtor (29-6-2020)
rob.jpg
De heren Viëtor gaan niet voor de Ultra. Maar voor 25km en 1900 hoogtemeters. Dat is ook pittig. Vraag me af wie de toppers in het Nederlandse veld zijn en of Wilco van Rooijen nog een deuk in een pakje boter kan slaan in het eindresultaat of dat de leeftijd toch toegeslagen heeft.

Leo Gijsbert Viëtor (29-6-2020)
leo.jpg
We houden het inderdaad maar netjes bij de 25, lijkt me voldoende voor een eerste keer Smile

Weekend 2021 zal ik vrijhouden.

De toppers zullen jou (of eigenlijk ons allen) niet echt bekend zijn. De skyrunning wereld in Nederland is behoorlijk klein en niet echt bekend. Wilco zal waarschijnlijk sowieso weinig voor elkaar krijgen. Voor zover ik weet doet hij niks met deze sport en aangezien hij een paar tenen mist lijkt het me ook een stuk lastiger voor hem.

Dominick Viëtor (29-6-2020)
dominick.jpg
Jammer dat er dit jaar geen reünie is! Is publiek toegestaan bij dat NK in Zwitserland? Kom ik jullie aanmoedigen.

Pascale Bemelen (29-6-2020)
pascale.jpg

Zelf een reactie plaatsen

Je naam:
Je reactie:

< Terug naar de voorpagina <
Valid HTML 5
Valid CSS 3
[Klik voor adresgegevens Viëtoren]