< Terug naar de voorpagina <

Wie heeft informatie over Titia Viëtor

-Dit bericht is alleen zichtbaar voor Viëtoren-
Hallo, een oud-collega zoekt wat meer info over Titia Viëtor, ze zat in R’dam op school en is in 2014 overleden. Wie weet wat meer of waar meer vindbaar zou kunnen zijn?
Groet uit Bergen aan zee

Rob Viëtor (5-11-2019)
rob.jpg
Geen familie van ons zover ik kan zien... ieder geval, Eric's database (die nog door zijn broers onderhouden wordt) bevat deze voornaam in zijn algeheel niet.

Wel kon ik dit nog vinden:
Plaatje
(Via deze website

En blijkbaar had ze een Yoga vereniging, en was geregistreerd yoga leraar.

Jaron Viëtor (5-11-2019)
jaron.jpg
Ik heb haar gekend, maar niet goed. Haar man Tom geeft cursus beter zien volgens de Bates methode, die heb ik in 2006 gevolgd. Ze had contact met pap, ik herinner me dat ik haar in Aalst ontmoet heb. Ze deed raw food, wat ik ook deed in die tijd. Ze was erg opgeknapt van het raw eten vertelde ze, maar ik weet niet waar ze last van had voor ze raw food ging doen. Ze gaf yoga lessen bij haar thuis in Nijmegen. Meer weet ik niet over haar.

Nini Viëtor (6-11-2019)
nini.jpg
Het Utrechts archief heeft informatie. De stukken liggen daar. Dat heb ik op GOOGLE gevonden en zullen jullie ook wel gevonden hebben. De Bates methode is wel interessant. Vergt veel discipline om alle oefeningen regelmatig te doen. Ik wil nog een keer een Snellenkaart - bedacht door oogarts Herman Snellen - bestellen en in een kamer bij mij thuis ophangen. Zodat ik mijn visus zelf kan controleren.

Utrechts Archief Titia Viëtor

Leo Gijsbert Viëtor (6-11-2019)
leo.jpg

Zelf een reactie plaatsen

Je naam:
Je reactie:

< Terug naar de voorpagina <
Valid HTML 5
Valid CSS 3
[Klik voor adresgegevens Viëtoren]