< Terug naar de voorpagina <

Story of Alba Rosa Viëtor

Door een toevalligheid ligt hier op mijn bureau het boek 'The Story of Alba Rosa Viëtor - violist en composer 1889 - 1979. Een uitgave van Kunstdrukkerij Mercurius te Westzaan, uitgegeven in 2009.
Hoe dat zo is gekomen? Via linkedin kwam ik in contact met een ambtenaar van de gemeente Leiden die ik nog van vroeger kende. Vanochtend hadden we een netwerkgesprekje en tot mijn verbazing overhandigde zij mij dit prachtig uitgegeven boek, inclusief een CD met 'selected compositions by Alba Rosa Viëtor'. Bijzonder verhaal toch? Het boek heeft een voorwoord geschreven door Hendrik Viëtor (zoon) en Mary van Veen - Viëtor en verwijst naar de website [www.albarosaViëtor.com].
Het lijkt me interessant te weten waar deze Rosa in onze stamboom 'zit'. Wie kan opheldering geven? Mocht je meer willen weten en het boek willen inzien - lezen: ik hoor het graag!

Marnix Viëtor (16-3-2017)
marnix.jpg
Hoe jammer nou, het systeem kent je niet!
Zou je hier moeten kunnen insturen denk je?
Stuur dan even een mailtje naar jaron@vietors.com, en vermeld welk type internetverbinding je hebt, dan zal Jaron je laten herkennen door het systeem!

Geef eventueel dit door: 44.211.31.134
< Terug naar de voorpagina <
Inloggen met wachtwoord:
Geen wachtwoord, of wachtwoord vergeten? Neem contact op met Jaron.